Responsive en mobiele sites

Mobiele conversie vraagt om mobiel maatwerk

Is uw website al mobile-proof? Google Analytics bewijst dat een groeiend aantal bezoekers van websites via smartphones komt. Veel websites gaan aan deze trend voorbij. De website is slechts voor een deel zichtbaar. Navigeren is lastig. En producten bestellen en afrekenen is een crime. Een gemiste kans om ook via mobiele sites uw conversie te verhogen.

Responsive websites
Een mobiele website moet aan andere eisen voldoen dan een website die voor gebruik op computer of laptop is gebouwd. Capital Advertising ontwerpt en bouwt zogenoemde responsive websites. Zo’n website schikt zich naadloos aan het beeldscherm van uw laptop, smartphone of tablet.

Vereenvoudigde lay-out en navigatie
Naast responsive sites biedt Capital Advertising nog een tweede oplossing voor uw smartphone. U kunt ook kiezen voor een vereenvoudigde versie van de desktop-versie die op pc’s en laptops te zien is. Het verschil? Veel afbeeldingen zijn weggelaten en de navigatie verloopt via grote knoppen. Zo navigeren bezoekers snel en doelgericht op uw website.

Afspraak maken?
Uw conversie verhogen met een mobiele website? Bel of mail voor een afspraak en een korte demonstratie van responsive of vereenvoudigde websites.

 Ik wil graag de nieuwsbrief van Capital Advertising ontvangen.

responsive