Online adverteren: slim inspelen op behoeftes van klanten

SEA of Search Engine Advertising is de betaalde tegenhanger van SEO. Met SEA adverteert u online via het advertentieprogramma van Google: AdWords. Uw advertentie verschijnt bovenaan of aan de rechterbovenkant van de zoekresultaten. Dankzij SEA vergroot u uw online zichtbaarheid. En via de link naar uw website trekt u meer bezoekers op uw website. Met SEA spreekt u bezoekers en potentiële klanten gericht aan. Denk aan een call-to-action als ‘schrijf je in op onze nieuwsbrief’ of ‘profiteer nu van vroegboekkorting’.

Retargeting en affiliate marketing
Bij zoekmachinemarketing kijkt Capital Advertising verder dan SEO en SEA alleen. Zo maken we regelmatig gebruik van retargeting: een beproefde methode om bezoekers van bepaalde webpagina’s opnieuw te bereiken via advertenties (banners) op websites van derden. Ook halen we goede resultaten met affiliate marketing. Denk hierbij aan advertenties op veel bezochte websites als beslist.nl.

Afspraak maken?
Wilt u meer weten over online adverteren? Vul het contactformulier in of bel ons voor een afspraak als u online echt wilt scoren.

 Ik wil graag de nieuwsbrief van Capital Advertising ontvangen.

 

sea