Social advertising

Social advertising: adverteren met scherp

Advertentiecampagnes in dagbladen en magazines hebben er 2 concurrerende broertjes bijgekregen. Adverteren via AdWords of bannercampagnes is al behoorlijk ingeburgerd. En ook advertentiecampagnes via Social Mediaplatforms winnen aan populariteit. Dat is niet zo vreemd. Met een relatief klein budget kunt u heel (klant)gericht adverteren op Facebook, Twitter en LinkedIn. Zo zet u producten in de spotlights en vergroot u uw community.

Effectieve monitoring tools
Capital Advertising bedenkt en realiseert succesvolle online advertentiecampagnes voor klanten. De grootste spin-off behalen we met een contentstrategie, ondersteund door betaalde exposure. Zowel op Facebook als op LinkedIn kunt u profielen van uw doelgroep eenvoudig aangeven. De ‘waste’ beperken we zo tot een minimum. En met de monitoring tools van Capital Advertising brengen we alle effecten voor u in kaart.

Afspraak maken?
Werkt deze pagina over social advertising als een klantmagneet voor u? Koopt dan bij deze adverteerder. En bel of mail snel voor een afspraak om uw campagne te bespreken.

 Ik wil graag de nieuwsbrief van Capital Advertising ontvangen.

social-advertising