Social CRM

Klanten vinden en binden met Social Media

Staan al uw volgers, vrienden, fans en relaties op Social Media ook in uw CRM-systeem? Veel bedrijven worstelen met deze koppeling. En dat is jammer, want het is belangrijk om over een actueel relatiebestand te beschikken. Zo vergroot u de kans op conversie. Ook via Social Media kunt u klanten vinden en binden.

Gebruiksvriendelijk Social CRM-systeem
Capital Advertising beschikt over een handig en gebruiksvriendelijk Social CRM-systeem. Ideaal voor de koppeling van uw fans op Facebook, volgers op Twitter en connecties op LinkedIn. Vooral voor het MKB is dit CRM-systeem zeer praktisch. U ontvangt automatisch een overzicht met berichtjes, email, taken, agendabeheer, notities of zelfs offertes en opdrachten.

Afspraak maken?
Interesse? Capital Advertising geeft advies, training en ondersteuning. Zo leert u niet alleen relatiebestanden te importeren. U krijgt ook tips om er profijt uit te trekken.   , maar geven ook gerichte training om er zo goed mogelijk mee te werken. Bel of mail voor een afspraak en een korte demonstratie van ons Social CRM-systeem.

 Ik wil graag de nieuwsbrief van Capital Advertising ontvangen.

social-crm