Sponsoring

Ondernemen wordt pas zinvol als je weet waar je het voor doet. Tevreden klanten en medewerkers zijn een bestaansvoorwaarde. Maar minstens zo belangrijk en vooral ook leuk is het om iets terug te kunnen doen voor de samenleving. Die ambitie hebben we vormgegeven door ons in te zetten voor of aan te sluiten bij een aantal organisaties.

Jazz in Duketown laat honderdduizenden muziekliefhebbers al meer dan 40 jaar met Pinksteren genieten van gratis jazz op topniveau. We zijn een meerjarige samenwerking aangegaan met het festival. Zo stonden we aan de voet van de ontwikkeling van de huisstijl en zijn we als één van de hoofdsponsors nauw betrokken bij het jazzfestival.

Ook is Capital Advertising official partner van de Team LottoNL-Jumbo wielerploeg, voorheen Team Belkin. Als partner maken we onderdeel uit van een uniek netwerk rond de wielerploeg. Zo krijgen we de kans om nauw betrokken te zijn bij evenementen. Daarnaast begeleiden we fietsenmerk Bianchi (materiaalsponsor van Team LottoNL-Jumbo) op het gebied van social media.

Verder is Capital Advertising altijd in voor een mooi project. Zo zijn we sponsor van Tech United; een RoboCupteam van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Het meest in het oog springende onderdeel van de RoboCup is het robotvoetbal, maar ook de zorgrobots rukken op. Het wereldkampioenschap wordt dit jaar in China gehouden; een toernooi dat veel aandacht geniet vanuit alle hoeken van de wereld. Als sponsor zijn we ook dit jaar weer nauw betrokken bij de RoboCup.

Een ander project dat Capital Advertising een warm hart toedraagt is Energy4All. Deze stichting richt zich op het ontwikkelen van een medicijn voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. De kinderen worden geboren met een defecte batterij. Hij laadt heel langzaam op, is maximaal halfvol, snel weer leeg en beschadigt het lichaam met zijn afvalstoffen. Capital Advertising ontwikkelde de huisstijl en zette een multimediale campagne op voor fondsenwerving.

Tech UnitedEnergy4allLotto-JumboJazz in Duketown
Banner-700x700-sponsoring