APNT

Op meer plekken in de markt wordt groei inmiddels eerder bepaald door het succes in personeelswerving dan door het succes in klantenwerving. In de specifieke niche arbeidsmarkt waarin APNT opereert, geldt dit principe nog sterker. Het vinden van de juiste netwerkspecialisten lijkt bijna op het zoeken naar een naald in een hooiberg, of om het op een andere manier te zeggen, naar een astronaut in een supermarkt.

Boost your career

De ‘A’ in APNT staat voor Apollo, dus de associatie met de befaamde Apollovluchten is gauw gemaakt. Apollo 13 riep de legendarische woorden “Houston, we have a problem” en APNT riep feitelijk hetzelfde. Dus ontwikkelde Capital Advertising behalve een nieuwe merkidentiteit en professionele website ook het concept ‘Boost your career’. Hierin worden de specialisten, symbolisch weergegeven als astronauten, geplaatst in alledaagse situaties die sterk contrasteren met hun buitengewone vaardigheden. Of het nu in de supermarkt is of bij de wasmachine, deze experts lijken op dat moment ver buiten hun element te zijn.

De 'Boost your career'-campagne roept deze netwerkspecialisten op hun carrière een impuls te geven en te solliciteren bij APNT, waar ze hun professionaliteit kunnen laten floreren als een raket die de ruimte in schiet. Omdat het aantal astronauten beperkt is, hebben we ervoor gekozen de traditionele fotoshoot achterwege te laten. In plaats daarvan hebben we geavanceerde AI-technologie ingezet om het beeldmateriaal te vervaardigen. Deze aanpak weerspiegelt de innovatieve geest van APNT, die net zo geavanceerd en state-of-the-art is.

Make the leap

Naast 'Boost your career' heeft Capital Advertising nog een ander inspirerend concept voor arbeidsmarktcommunicatie ontwikkeld: 'Make the leap'. Dit concept weerspiegelt de gedurfde stap die professionals kunnen zetten om hun carrière naar nieuwe hoogten te tillen, vergelijkbaar met een reuzensprong.

Hoewel de stap naar een andere baan soms klein lijkt, kan het een enorme sprong vooruit in iemands carrière betekenen. 'Make the leap' nodigt ambitieuze individuen uit om de sprong te wagen en deel uit te maken van een omgeving die even gedreven en professioneel is als zijzelf. In de wereld van testen, automatisering en netwerkmonitoring stelt APNT de standaard en dat is precies waar deze professionals een cruciale rol kunnen spelen.

De campagne benadrukt de synergie tussen APNT en deze experts en moedigt hen aan hun stempel te drukken bij prestigieuze klanten zoals Shell, ING, Defensie en Rijkswaterstaat. Het beroemde citaat "That’s one small step for a man, one giant leap for mankind" diende als inspiratie voor de campagne, waarbij de boodschap is om zelf geschiedenis te schrijven.

APNT streeft voortdurend naar het hoogste niveau van technologische innovatie. 'Make the leap' is een uitnodiging om samen met hen grenzen te verleggen en geschiedenis te schrijven in de wereld van netwerkbeheer en -testing. Dit concept belichaamt de vooruitstrevende aard van APNT en hun toewijding om samen met de beste professionals de toekomst van netwerktechnologie vorm te geven.

Krachtig tweeluik

In combinatie met het 'Boost your career'-concept is 'Make the leap' een krachtig tweeluik dat de waarden en missie van APNT op levendige wijze communiceert. Samen illustreren ze de gedurfde visie en inzet van APNT om professionals te ondersteunen bij het bereiken van opmerkelijke prestaties in hun carrière en tegelijkertijd het pad te effenen voor nieuwe ontwikkelingen in de wereld van netwerken en testing.

Wil jij meer weten over deze samenwerking?

Neem contact met ons op.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl