Campagne

Een campagne zonder concrete doelstelling is als een huis bouwen zonder bouwtekening. Om dit te voorkomen, gaan we met u in gesprek en bespreken we wat u wilt bereiken met de campagne. We formuleren samen een ambitieus, maar realistisch doel voor uw campagne.

Alle expertises onder één dak

Om de geformuleerde doelstelling te behalen, stellen we voor elke opdracht een campagneteam samen. Dit team bestaat uit specialisten met verschillende expertises die het beste aansluiten bij de campagne. Capital Advertising heeft daarbij alle expertises onder één dak, waaronder een creatieve designstudio, originele copywriters, gedreven online marketeers en ervaren projectmanagers. Een projectmanager met marketingexpertise voert de regie en bewaakt uw project. Hierdoor communiceren we altijd centraal en heeft u een vast contactpersoon heeft gedurende de gehele looptijd van uw campagne.

Spraakmakend en onderscheidend

De uitdaging is om de geformuleerde strategie of positionering te vertalen in een krachtig, spraakmakend en onderscheidend idee. Doordat we alle expertises in huis hebben, sluiten de beelden, teksten en overige uitingen naadloos op elkaar aan en versterken ze elkaar. Daarbij geldt: scherpe slogans, mooie plaatjes of grappige filmpjes zijn geen doel op zichzelf. Het succes van uw campagne voert de boventoon.

Campagnes op maat

Als Capital Advertising durven wij gerust te zeggen dat wij ons mannetje staan op het gebied van campagnes. We werken zowel voor grote, wereldwijd opererende merken als Invicta, TechnoMarine, Shimano en NN Running Team als voor kleinere, lokale organisaties zoals Pulskens Worstenbrood en Anny van Buul Juweliers. Door deze verscheidenheid aan merken en campagnes zijn wij in staat om ook voor u een gepersonaliseerde en succesvolle campagne te ontwikkelen.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden of wilt u gaan starten met een campagne? Neem dan contact met ons op met onze specialisten.

Kennismaken met een team specialisten?

Het bureau herbergt alle disciplines die nodig zijn om voor u een succesvolle campagne te ontwikkelen. Een dedicated team van ontwerpers, copywriters, (online) marketeers en social media experts staat voor u klaar om u te verrassen. Neem gerust contact op! Bel 073 - 613 30 30 of vul het responsformulier in.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl