Campagne

Conceptontwikkeling zonder concrete doelstelling is als een huis zonder bouwtekening. Voor elke opdracht stelt Capital Advertising een team specialisten samen. De uitdaging is om de geformuleerde strategie of positionering te vertalen in een krachtig en onderscheidend idee. De volgende 3 disciplines zijn altijd bij conceptontwikkeling betrokken: tekst, beeld en marketing.

Uw succes voert de boventoon
Een accountmanager met marketingexpertise voert de regie en bewaakt uw project. Hij brieft een ervaren art director en copywriter. Samen gaan zij aan de slag met de creatieve invulling. Ook hier geldt: spitsvondige slogans, mooie plaatjes of grappige filmpjes zijn geen doel op zichzelf. In de keuze van tekst en (bewegend) beeld voert het succes van uw campagne de boventoon.

We mogen gerust zeggen dat met name op het gebied van campagnes Capital Advertising zijn mannetje staat. Niet alleen voor grote wereldwijd opererende merken als Invicta, TechnoMarine en Glycine, maar ook voor kleinere lokale organisaties zoals Pulskens Worstenbrood.

Kennismaken met een team specialisten?

Het bureau herbergt alle disciplines die nodig zijn om voor u een succesvolle campagne te ontwikkelen. Een dedicated team van ontwerpers, copywriters, (online) marketeers en social media experts staat voor u klaar om u te verrassen. Neem gerust contact op! Bel 073 - 613 30 30 of vul het responsformulier in.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Rijnstraat 495a
5215 EJ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 613 30 30

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Telefoon: 020 760 48 10