E-commerce

De verschuiving van aankopen in fysieke winkels naar online winkels is al jaren aan de gang. Voor uw bedrijf is het dan ook uitermate belangrijk om hierop in te spelen en uw online zichtbaarheid te waarborgen aan de hand van een webshop.

Niet alleen vindt er een verschuiving plaats van offline naar online aankopen, ook het gedrag van mensen verandert. De aankoop vindt online plaats, maar ook de weg ernaartoe. Klanten gaan zelf online op zoek naar informatie over verschillende producten, ontwikkelen hierdoor zelf een merkvoorkeur en maken uiteindelijk een weloverwogen keuze voor een aankoop. Dit noemen we de (online) customer journey. Voor een webshop is het dus uitermate belangrijk om in deze verschillende stadia van de customer journey zichtbaar te zijn en de juiste boodschap over te brengen.

Geoptimaliseerde webshops

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe webshop of het optimaliseren van een bestaande webshop; Capital Advertising gaat graag samen met u aan de slag om het beste resultaat te behalen. Door uw inhoudelijke kennis en onze online expertise te combineren, zetten we een webshop neer die voorziet in alle behoeften van de klant. En dat in elk stadium van de customer journey.

Ook het inzetten van verschillende marketing automation technieken is hierbij een mogelijkheid. Denk aan automatische welkomstmails naar nieuwe klanten, herinner een webshopbezoeker aan zijn of haar verlaten winkelmandje of geef een persoonlijke kortingscode cadeau op iemands verjaardag. Hiermee kunnen wij de verschillende doelgroepen op de webshop aanspreken met verschillende, gepersonaliseerde content op precies het juiste moment.

Vindbaarheid

Het informeren van een bezoeker en het verleiden tot een aankoop zijn natuurlijk enorm belangrijk voor een webshop, maar het begint allemaal bij het aantrekken van deze bezoekers. Hierbij spelen de aanwezigheid en prestaties binnen de zoekmachines een grote rol. Door een optimale combinatie van content en techniek binnen een webshop, zorgt Capital Advertising ervoor dat aan alle randvoorwaarden wordt voldaan om middels sterke SEO en SEA goed te scoren binnen de zoekmachines.

Wilt u een nieuwe webshop of vallen de prestaties van uw bestaande webshop tegen? Schakel dan de online experts van Capital Advertising in. Wij helpen u graag met het behalen van uw doelstellingen door het ontwikkelen en optimaliseren van uw webshop.

Ook scoren met een gebruiksvriendelijke webshop?

Een goede webshop is een belangrijke schakel om potentiële klanten te verleiden om in actie te komen. Hebt u behoefte aan een nieuwe webshop? Of bent u ontevreden over uw huidige webshop? Capital Advertising ontwerpt, bouwt en onderhoudt al jarenlang webshops die scoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl