Huisstijl

Het hart van ons bureau wordt gevormd door een creatieve studio waar ontwerpers zich vastbijten in tal van uitdagende opdrachten. Uiteraard is een wereldwijde campagne of succesvolle social media actie meer dan een mooi plaatje en een leuke tekst. Er komt veel meer bij kijken. Toch staat of valt het werk met het idee en een verfijnde vormgeving.

Uw nieuwe huisstijl

Daarom zijn de ontwerpers van Capital Advertising blij om zich helemaal uit te kunnen leven op het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, bijvoorbeeld voor Van Lanschot Bankiers of Evi. Een nieuwe huisstijl bij Capital Advertising wordt niet afgedaan met een logo en enkele kleuren. Er komt veel meer kijken bij een huisstijl dat tot in de puntjes is uitgewerkt. Zo zijn de belangrijkste elementen van een huisstijl:

  • Logo
  • Typografie
  • Kleuren
  • Vormen
  • Illustraties & iconen


Wij gaan daarbij nog een stapje verder. Zo denken we ook mee over de tone of voice, de levensduur van uw huisstijl en de consistentie waarmee het doorgevoerd kan worden. Dit doen we voor online én offline uitingen en voor internationale én lokale klanten.

Online & offline

Het nieuwe kledingmerk MIKKY KI. is ontstaan bij Capital Advertising. Vanaf de introductie in 2019 zijn we actief betrokken bij het merk. Samen met Mikky keken we naar de identiteit en positionering van het merk, om vervolgens met een volledige huisstijl via verschillende kanalen te laten zien waar MIKKY KI. voor staat. Van kledingontwerpen tot aan de online beelden voor de webshop, nieuwsbrieven, social media en advertising; alles is tot in de puntjes uitgewerkt.

En zo heeft Capital Advertising ook de basis gelegd voor de gehele marketingcommunicatie van de wereldwijde merken Invicta en Glycine. Inclusief de horlogeverpakkingen, stands op Baselworld en de winkelinrichting van de flagship stores in New York (Times Square en World Trade Center).

Internationaal & lokaal

Maar niet alleen internationale merken komen bij Capital Advertising uit, ook de huisstijl of een nieuwe folderlijn voor een lokaal opererend bedrijf krijgt bij ons de volle aandacht. We trachten altijd een unieke uitstraling te creëren, die bij het bedrijf of het merk past. Elke huisstijl vertelt zijn eigen verhaal.

Heeft u een huisstijl nodig bij de start van uw nieuwe bedrijf, is uw huidige huisstijl aan vernieuwing toe of heeft u een nieuwe huisstijl nodig voor een campagne? Capital Advertising helpt u om op te vallen tussen uw concurrenten en uw doelgroep aan te spreken. Neem gerust contact op met onze specialisten.

Op zoek naar een uniek ontwerp?

Zoekt u naar een uniek ontwerp dat past bij uw bedrijf en uw boodschap optimaal ondersteunt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag voor u aan de slag.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl