Huisstijl

Het hart van het bureau wordt gevormd door een creatieve studio waar ontwerpers zich vastbijten in tal van uitdagende opdrachten. Uiteraard is een wereldwijde campagne of succesvolle social media actie meer dan een mooi plaatje en een leuke tekst. Er komt veel meer bij kijken. Toch staat of valt het werk met het idee en een verfijnde vormgeving.

Daarom zijn de ontwerpers van Capital Advertising blij om zich helemaal uit te kunnen leven op het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl voor bijvoorbeeld Van Lanschot Bankiers of Evi. Zo hebben zij recent ook de basis gelegd voor de gehele marketingcommunicatie van de wereldwijde merken Invicta en Glycine. Inclusief de horlogeverpakkingen, stands op Baselworld en de winkelinrichting van de flagship stores in New York (Times Square en World Trade Center).

Maar ook de huisstijl of een nieuwe folderlijn voor een lokaal opererend bedrijf krijgt volle aandacht. We trachten altijd een unieke uitstraling te creëren, die bij het bedrijf of het merk past.

Op zoek naar een uniek ontwerp?

Zoekt u wel eens naar een uniek ontwerp dat past bij uw bedrijf en uw boodschap optimaal ondersteunt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag voor u aan de slag.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Rijnstraat 495a
5215 EJ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 613 30 30

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Telefoon: 020 760 48 10