SEO en SEA

Bedreven en gedreven in online marketing
De blik van potentiële klanten is dagelijks op een beeldscherm gericht. Niet alleen grote computerschermen, nee ook op kleine beeldschermen van bijvoorbeeld een smartphone, of tegenwoordig zelfs smartwatch. Elk uur van de dag staat de consument bloot aan prikkels. Online advertenties zijn niet nieuw meer. Overal zijn ze online te vinden. Op Google, Bing, nieuwsbrieven, websites, webshops, ze zijn niet meer weg te denken. Het is de kunst om tussen al die online prikkels op te vallen met de juiste boodschap.

Meer dan alleen vindbaar zijn in Google: SEO
Alleen de deur van uw website of webshop openen is niet voldoende voor rendement. SEO of zoekmachineoptimalisatie is de sleutel tot online succes. U vergroot de kans op conversie als u hoger scoort in zoekmachines als Google. SEO gaat verder dan alleen vindbaar zijn op de gewenste zoekresultaten. Er komt meer bij kijken. Zo omvat SEO ook linkbuilding, je website technisch op orde hebben, en misschien wel het belangrijkste; relevante content voor de bezoeker.

Online adverteren: slim inspelen op het zoekgedrag van uw (potentiële) klanten
SEA of Search Engine Advertising is de betaalde tegenhanger van SEO. Met SEA adverteert u online via het advertentieprogramma van Google: AdWords. Uw advertentie verschijnt bovenaan in de zoekresultaten. Door gericht te targetten kan uw doelgroep op de juiste manier benaderd worden. Wilt u snel vindbaar zijn, uw producten direct verkopen en de doelgroep op de juiste manier bereiken? Dan is SEA daar een prima middel voor.

Meer rendement uit uw online campagnes?

De online specialisten van Capital Advertising zijn bedreven en gedreven in online marketing. Prikkelen is nodig om op te vallen. En een opvallende boodschap vergroot de kans op online succes. We zetten in op vindbaarheid, niet alleen via SEO en SEA, maar op iedere denkbare manier. Al onze online activiteiten worden gedreven door conversie. Resultaatgericht met de doelstelling van de klant in het oog. Met als ultieme doel een zo hoog mogelijke Return On Investment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Rijnstraat 495a
5215 EJ ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl