Social Media

Het huidige social media landschap is ontzettend dynamisch en altijd in beweging. Een constante stroom aan nieuwe platformen en trends betekent dat je er als bedrijf bovenop moet zitten om bij te blijven. Zonder social afdeling is dit haast niet te doen. Daarom schakelen klanten steeds vaker onze social specialisten in om het beheer van hun kanalen uit handen te nemen. Of het nou draait om de organische post distributie of betaalde advertenties, wij hebben er de expertise voor in huis.

Organisch

Organische groei van een pagina blijkt voor bedrijven de grootste online uitdaging. Hoe kom je dagelijkse in de timeline van prospects en welke posts trekken de aandacht? Een gedegen contentstrategie biedt hierbij uitkomst. Daarbij draait het allemaal om de balans tussen wat je als bedrijf wil ‘delen’ en wat de klant gaat ‘liken’. Wij weten wat scoort, en verpakken jouw boodschap in aansprekende posts.

Betaald

Alle sociale media hebben vroeg of laat hun sluizen geopend voor adverteerders. Daarmee werd hun vergaarbak van persoonlijke informatie plots de meest waardevolle databron ter wereld. Sindsdien hebben bedrijven toegang tot een ongekend specifieke segmentatie. Maar veel bedrijven raken verdwaald in het netwerk van algoritmes en technische implementaties. De specialisten van Capital Advertising zijn helemaal thuis in dit web en wijzen graag de weg.

Op zoek naar meer bereik, interactie en engagement?

Het 'social team' van Capital Advertising verzorgt de Social Media van tal van bedrijven. Soms voor lokale bedrijven als Pulskens Worstenbrood, maar ook voor de wereldwijd opererende merken als Invicta, TechnoMarine en Glycine. Bij alle accounts geldt dat we niet alleen de fanbase, maar ook de interactie en het engagement enorm hebben laten groeien. Dat is niet raar, want Social Media is bij Capital Advertising niet een discipline die alleen bij het 'social team' ligt, maar ook bij de andere specialisten van het bureau, zoals video, ontwerp en copy. Benieuwd naar wat we uw bedrijf kunnen bieden? Neem gerust contact op. Bel, mail of stuur een direct message.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl