Sportmarketing

Sport zit in ons DNA. Al decennia lang verbinden wij onze naam aan ’s werelds grootste sportteams. Dat doen we met een gezamenlijk streven naar topprestaties. Het doel is hetzelfde, maar het speelveld is anders. Hierbij is onze passie voor sport de drijfveer die ons naar nieuwe hoogtes brengt, ongeacht de discipline. Deze bevlogen speelwijze zorgt ervoor dat er ook op marketingvlak records worden gebroken. We kijken nu al uit naar de volgende klant die de boeken in gaat.

Neutrale kijker

Ondanks dat we geen sportmarketingbureau zijn, maken steeds meer teams en sponsoren de transfer naar Capital Advertising. Zij hechten er veel waarde aan dat we kennis hebben van meerdere takken van sport. Deze brede inzetbaarheid wordt daarnaast gewaardeerd door klanten uit andere branches die hier graag over de vloer komen om de sportsfeer te proeven. Sport verbindt, daarom betrekken we onze klanten ook graag bij deze hobby en spreken we het liefst af in het stadion, in de volgwagen of aan het parcours.

 

Ook scoren met een sportieve campagne?

Capital Advertising bekijkt graag de mogelijkheden van sportmarketing voor uw organisatie. Neem gerust contact met ons op. De koffie staat klaar.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl