Websites

De websites van Capital Advertising zijn 100% afgestemd op uw persoonlijke wensen en marketingdoelstellingen. Voordat we gaan bouwen, denken we grondig na over boodschap, inhoud en propositie. Eerst moet u het functioneel ontwerp goedkeuren. Daarna breekt de tijd aan om te bouwen en om content ontwikkelen. Over content denken we niet te licht. In tekst, beeld en video brengt u immers uw boodschap over.

Niet alleen websites behoren tot de mogelijkheden. Het internet is tegenwoordig uitgegroeid tot een megagroot warenhuis met ontelbaar veel webshops. Staat u op het punt om zelf een online shop te openen? Of vallen de verkopen in uw bestaande webshop tegen? Dan is er werk aan de winkel voor de online experts van Capital Advertising. We helpen niet alleen bedrijven met een ‘echte winkel’. We hebben ook de expertise in huis om uw verkoop op internet te verbeteren.

Ook scoren met een gebruiksvriendelijke website?

Een website is een belangrijke schakel in uw marketingcommunicatie om uw klanten op de hoogte te brengen. Maar ook om potentiële klanten te verleiden in actie te komen. Hebt u behoefte aan een nieuwe website? Of bent u ontevreden over uw huidige site? Capital Advertising ontwerpt, bouwt en onderhoudt al jarenlang websites die scoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Rijnstraat 495a
5215 EJ ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl