Websites

De websites van Capital Advertising zijn optimaal ingericht om te voorzien in de wensen en behoeften van u en uw doelgroep. Voordat we beginnen met de bouw van de website, worden eerst de boodschap en de inhoud van de website bepaald. Door hierbij direct de combinatie te zoeken tussen uw inhoudelijke kennis en onze online expertise, behalen we het beste resultaat.

Nadat u de propositie en het functioneel ontwerp heeft goedgekeurd, starten wij met het bouwen en het creëren van de juiste content voor de website. Dit wordt ondersteund door een strak en doordacht design, gecreëerd door onze studio. Het design van de website nemen wij zeer serieus, dit is immers uw online visitekaartje. Aan de hand van pakkende (SEO-)teksten en mooie beelden zetten wij uw bedrijf online op de kaart.

Webshops

Naast het ontwikkelen van websites is het bij Capital Advertising ook mogelijk om een webshop te ontwikkelen. Het aantal online aankopen stijgt al jaren en dit zullen er in de toekomst alleen nog maar meer worden. Als bedrijf is het hierdoor uitermate belangrijk om te beschikken over een goedlopende webshop om uw klanten te blijven bereiken. 

Vindbaarheid

De websites en webshops van Capital Advertising hebben niet alleen oog voor de bezoekers, maar worden ook ingericht voor optimale prestaties binnen de zoekmachines. Door de ideale combinatie te vinden tussen content en techniek leggen wij een uitstekende basis voor de start met SEO en SEA.

Ook uw klanten bereiken

Wilt u een nieuwe website of webshop of vallen de prestaties van uw bestaande website of webshop tegen? Schakel dan de online experts van Capital Advertising in. Wij helpen u graag met het behalen van uw doelstellingen door het ontwikkelen en optimaliseren van uw website of webshop.

Ook scoren met een gebruiksvriendelijke website?

Een website is een belangrijke schakel in uw marketingcommunicatie om uw klanten op de hoogte te brengen. Maar ook om potentiële klanten te verleiden in actie te komen. Hebt u behoefte aan een nieuwe website? Of bent u ontevreden over uw huidige site? Capital Advertising ontwerpt, bouwt en onderhoudt al jarenlang websites die scoren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl