Executie

De juiste balans tussen middelen en media
Een goedgekeurd concept leidt automatisch tot de volgende stap: de inzet en invulling van middelen en media. Voor de juiste media-inzet werkt Capital Advertising intensief samen met een ervaren mediabureau. Die samenwerking levert onmisbare analyses op. Over de middeleninzet, de gewenste frequentie en het beoogde bereik.

Goed onderbouwde voorstellen
Het mediabureau zet ook een goed onderbouwd financieel voorstel op papier. Om succesvol te onderhandelen met salesmanagers van uitgeverijen, omroepen en buitenreclame-exploitanten is de kruisbestuiving tussen marketing en media dus onmisbaar.

Alle disciplines in huis
De studio van Capital Advertising herbergt alle disciplines die nodig zijn om de gekozen middelen vorm en inhoud te geven. Onze ontwerpers staan hun mannetje voor zowel 2D- als 3D-projecten. Onze ontwerpers tekenen voor een breed scala aan offline en online producties. Van reclamecampagnes tot complete boeken. En van audiovisuele producties tot animaties.

Trots en ambitieus
Capital Advertising is trots op de variatie in klanten. We werken graag voor grote bedrijven als Van Lanschot Bankiers (meer dan 20 jaar), Heineken en Evian. Maar ook voor regionale bedrijven met ambities, zoals Anny van Buul Juweliers.

Afspraak maken?

Op zoek naar de juiste balans tussen middelen en media? Vul het contactformulier in. Of bel ons om uw ideeën vorm en inhoud te geven.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl