Strategie

Zonder strategie blijft het doel uit zicht
Een succesvolle campagne is veel meer dan een optelsom van spitsvondige slogans, mooie plaatjes of grappige filmpjes. Deze uiting van creativiteit tovert misschien een glimlach rond de mond. Capital Advertising gaat voor tastbaar resultaat. We zijn pas tevreden als klanten dat ook zijn. Onze drijfveren zijn daarom ook identiek. Een grotere klantenkring. Een hogere omzet. Meer interactie. En vooral veel fans die voor een positieve mond-tot-mondreclame zorgen.

Succesvol in campagnes en merkimago’s
Capital Advertising staat voor samenwerken met een klik. Daar steken we veel tijd en energie in. Met liefde voor het vak. Plezier in het werk. En gevoel voor effectiviteit. Als het matcht, maken we werk van onze belofte: een succesvolle campagne of een onderscheidend merkimago. Bij de presentatie en uitwerking van ideeën gaan we niet over één nacht ijs. Als marketingspecialisten én ondernemers kennen we de valkuilen van de markt. Kortom: zonder strategie blijft het doel uit zicht.

Afspraak maken?

Wilt u ook samenwerken met een klik? Vul het contactformulier in. Of bel ons voor een gesprek om uw marketingstrategie te bepalen.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl