Linkbuilding

Bouwen aan vindbaarheid in Google met linkbuilding
Linkbuilding is een onmisbare schakel om hoog te scoren in zoekmachines als Google (of Yahoo en Bing). Vindbaarheid is afhankelijk van de content op een pagina, de juiste zoekwoorden en linkbuilding. Zoekmachines bepalen op basis van deze drie de populariteit van een webpagina. Relevantie is daarbij het allerbelangrijkst. Google wil alleen relevante zoekresultaten laten zien.

Meer bezoekers met relevante links
Hoe meer links, hoe beter de webpagina’s van uw website vindbaar zijn in Google. Externe links zorgen voor meer bezoekers naar de homepage of een landingspagina. Interne links sturen het klikgedrag op uw website. Op deze wijze kunt u ook meer bezoekers naar een specifieke pagina trekken. Hoe relevanter deze links, hoe beter Google een webpagina indexeert en waardeert.

Zichtbaarheid vergroten
Capital Advertising weet hoe u met linkbuilding de zichtbaarheid van uw website kunt vergroten. Daarbij volgen we de richtlijnen op de voet. Google is immers onverbiddelijk als u buiten uw boekje gaat. Bij overtredingen verdwijnt uw website voor langere tijd uit de zoekresultaten. Onze online specialisten zorgen voor relevante links vanuit webpagina’s die over het onderwerp van uw website gaan. Daarnaast boeken we prima resultaten met links vanuit blogs, YouTube en social media als Facebook, Twitter en LinkedIn.

Afspraak maken?

Zelf de vindbaarheid van uw webpagina’s vergroten met linkbuilding? Vul het contactformulier in. Of bel ons voor een afspraak als u online beter gevonden wilt worden.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl