Webshops

Werk aan de winkel voor uw online shop
Het internet is uitgegroeid tot een megagroot warenhuis met ontelbaar veel webshops. Staat u op het punt om zelf een online shop te openen? Of vallen de verkopen in uw bestaande webshop tegen? Dan is er werk aan de winkel voor de online experts van Capital Advertising. We helpen niet alleen bedrijven met een ‘echte winkel’. We hebben ook de expertise in huis om uw verkoop op internet te verbeteren.

Mix tussen usability en findability
Ook voor een online winkel geldt: het fundament moet goed zijn. Zo is de gebruikte techniek een belangrijke succesfactor. Het Content Management Systeem (CMS) mag geen geheimen voor u hebben. En betaalmogelijkheden voor klanten (creditcard, PayPal of iDEAL) moeten piekfijn geregeld zijn. Net als bij websites zorgt Capital Advertising bij webshops voor de ideale mix tussen gebruiksvriendelijkheid (usability) en vindbaarheid voor zoekmachines als Google (SEO).

Impuls aan verkoop
Usability is essentieel. Bezoekers willen zich thuis voelen in uw webshop. En het is zaak dat ze snel de weg vinden naar gewenste producten. Ook online zijn klanten gevoelig voor aantrekkelijke acties. Onze online specialisten bedenken graag acties die bezoekers naar uw online winkel trekken. Zo geven we samen uw verkoop een krachtige impuls.

Afspraak maken?

De studio van Capital Advertising herbergt alle disciplines die nodig zijn voor uw nieuwe website. Interesse? Vul het contactformulier in of bel ons voor een afspraak als er werk aan de winkel is.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl