Websites

Scoren met gebruiksvriendelijke websites
Een website is een belangrijke schakel in uw marketingcommunicatie. Om uw klanten op de hoogte te brengen. En om potentiële klanten te verleiden in actie te komen. Hebt u behoefte aan een nieuwe website? Of bent u ontevreden over uw huidige site? Capital Advertising ontwerpt, bouwt en onderhoudt al jarenlang websites die scoren. Om die hoge conversie te realiseren, kiezen we voor de juiste mix tussen gebruiksvriendelijkheid (usability) en vindbaarheid voor zoekmachines als Google (SEO).

Uw wensen als rode draad
De websites van Capital Advertising zijn 100% afgestemd op uw persoonlijke wensen en marketingdoelstellingen. Voordat we gaan bouwen, denken we grondig na over boodschap, inhoud en propositie. Eerst moet u het functioneel ontwerp goedkeuren. Daarna breekt de tijd aan om te bouwen en om content ontwikkelen. Over content denken we niet te licht. In tekst, beeld en video brengt u immers uw boodschap over.

Afspraak maken?

De studio van Capital Advertising herbergt alle disciplines die nodig zijn voor uw nieuwe website. Interesse? Vul het contactformulier in of bel ons voor een verhelderende afspraak.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl