Invicta S1, overtuigend in het circuit

De Invicta S1-collectie ademt de sfeer van het racen. Geïnspireerd door de traditie en de energie van de Formule 1 heeft Capital Advertising het merk Invicta weer stevig op pole position gezet. Gefotografeerd in een alleszins passende ambiance, tegen de achtergrond van het TT Circuit van Assen.

Het circuit geniet een lange en voorname geschiedenis. Sinds 1925 is het de bakermat van de Nederlandse TT race, bekend als "de kathedraal van de internationale motorsport" en het langstlopende evenement op de MotoGP-kalender. In 1955 werd het baanontwerp bijgewerkt om tegemoet te komen aan de eisen des tijds.

Het leven op het circuit moest tijdens deze meerdaagse foto- en videoshoot duidelijk naar voren komen. Dus met grid girl, het champagne moment, de start en diverse raceauto’s uit het heden en het verleden zoals een Seeker, een Jaguar en natuurlijk een Invicta Formule 1 wagen.

We zijn trots op het resultaat: de mix van retro en modern maakt deze campagne een feest voor het oog.

Spreekt ons werk voor Invicta Watch Group u aan?

Bij Capital Advertising zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe klanten. Mensen die doelen willen halen en onze inbreng waarderen. Bent u zo'n klant en bent u op zoek naar een goed bureau? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl