Helden voor Invicta

Het internationale horlogemerk Invicta brengt verschillende horlogelijnen op de markt rond de superhelden van Marvel, DC Comics en Disney: van Spiderman tot Black Panther en van Batman tot Captain America. Capital Advertising heeft deze characters opnieuw tot leven laten komen in opvallende campagnes.

Invicta heeft verschillende samenwerkingen met Marvel, DC Comics en Disney en daardoor diverse licenties om producten en content te creëren met de superhelden uit deze stallen. Een mooie uitdaging voor het creatieve team van Capital Advertising. Hoe koppel je de characters effectief aan de horloges en welke content sluit naadloos aan bij het merk Invicta?

De film Black Panther (Ryan Coogler, 2018) is een wereldwijde kaskraker. Voor de gelijknamige horlogelijn van Invicta hebben wij voortbordurend op de film diverse content verzorgd. Tijdens de lancering van de horloges werden alle verkooprecords gebroken. Dit was vooral te danken aan de social media inspanningen van het merk. Daarnaast verzorgde Capital Advertising verschillende Facebook contesten voor interactie met de doelgroep en het verzamelen van gegevens van de fans.

Rond de lancering van Disney’s Star Wars Episode VIII, The Last Yedi (Ryan Johnson, 2017) zorgde ons creatieve team ook dat alle horloges gelijk werden (weg)gezet. Via Force Friday, het platform voor alle merchandise van Star Wars, waren alle Star Wars horloges van Invicta binnen enkele uren uitverkocht. Inderdaad, aardig in trek bij de bijna cult-achtige fans van deze inmiddels legendarische filmserie die is ontsproten uit de fantasie van George Lucas.

De komende tijd zal bij vrijwel iedere nieuwe grote release van Disney, DC en Marvel bij Invicta een nieuwe horlogelijn uitkomen. Zo staan er op korte termijn al een paar op de planning. Benieuwd? Hou de social media kanalen van Invicta of Capital Advertising in de gaten.

Spreekt ons werk voor Invicta u aan?

Bij Capital Advertising zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe klanten. Mensen die doelen willen halen en onze inbreng waarderen. Bent u zo'n klant en bent u op zoek naar een goed bureau? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl