NN Running Team

NN Running Team

Het professionele hardloopteam NN Running Team en communicatiebureau Capital Advertising hebben hun samenwerking met een jaar verlengd tot 1 januari 2019. De resultaten die geboekt zijn op het gebied van social media waren reden om de samenwerking te continueren.

‘Wie voorop wil blijven lopen, moet met z’n tijd meegaan’, aldus Jos Hermens van Global Sports Communication, de drijvende kracht achter het succesvolle NN Running Team. ‘Daarom zetten we social media in om fans in binnen- en buitenland te boeien en te binden. Het gaat om topsport met internationaal bekende atleten en evenementen van wereldformaat zoals de Amsterdam Marathon en de Diamond League in Shanghai. Een professionele aanpak is dus in alle opzichten vereist. Inmiddels hebben we goede ervaringen opgedaan met onze samenwerkingspartner Capital Advertising, waarmee we het contract hebben verlengd tot 1 januari 2019. Naast nadrukkelijke interactie met fans wordt de focus dit jaar vooral gericht op het vergroten van de database en het verzamelen van fanprofielen.’

Het is fantastisch om te mogen werken met atleten als Olympisch kampioen Eliud Kipchoge en andere wereldtoppers als Kenenisa Bekele. De lijst met overwinningen in grote wedstrijden is indrukwekkend. In 2018 gaan we de prestaties van het team nog beter uitdragen en zullen we de fans op de hoogte houden van de verrichtingen van de atleten. Het is van belang om de fans te blijven boeien en te binden. Dit vormt een belangrijke basis voor de continuïteit van het team. Lees meer op www.nnrunningteam.com.

 

Spreekt ons werk voor NN Running Team u aan?

Bij Capital Advertising zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe klanten. Mensen die doelen willen halen en onze inbreng waarderen. Bent u zo'n klant en bent u op zoek naar een goed bureau? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Rijnstraat 495a
5215 EJ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073 613 30 30

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
Telefoon: 020 760 48 10