NN Running Team

Vooroplopen met het NN Running Team

Atleet Jos Hermens begon in 2017 het NN Running Team, het eerste professionele hardloopteam ter wereld, met als doel om de hardloopsport naar een hoger niveau te tillen en om van een individuele sport een teamsport te maken. Vanaf het prille begin is Capital Advertising bij dit succesvolle project betrokken.

Het NN Running team bestaat uit de absolute top van de hardloopwereld en heeft een revolutie in de marathonsport teweeggebracht. Nog niet zo heel lang geleden was het een sport waar individuen het tegen elkaar opnamen. Nu is het een teamsport geworden.

Het bekendste lid van NN Running Team is olympisch kampioen en wereldrecordhouder Eliud Kipchoge. Van de elf marathons waar de Keniaan aan de start stond, won hij er tien. Ook voormalig olympisch kampioen op de 5.000 en 10.000 meter Kenenisa Bekele en de snelste Nederlandse man op de marathon Abdi Nageeye zijn lid van deze ijzersterke formatie.

Initiatiefnemer en drijvende kracht Jos Hermens (Global Sports Communication) hoopt dat er op het gebied van professioneel hardlopen meer teams komen zoals het NN Running Team. Zodat de hardloopsport een volgende fase ingaat van verdere professionalisering en verhoging van de attractiviteit en concurrentie.

De ploeg wil ook op het gebied van communicatie vooroplopen. Capital Advertising helpt daarbij. Samen zetten we in op social media om fans in binnen- en buitenland te boeien en te binden. Capital Advertising zorgt ervoor dat door middel van applicaties en apps de fanbase steeds actueler en omvangrijker wordt. Enthousiaste fans dragen bij aan optimale prestaties. De effectiviteit van deze gecombineerde inspanningen is gebleken vorig jaar oktober, toen Eliud Kipchoge geschiedenis schreef door als eerste man op aarde in minder dan twee uur de marathon te lopen.

Eliud werd geheel terecht op 4 december jl. door Sebastian Coe, voorzitter van IAAF, gekroond tot ‘s werelds beste mannelijke atleet van 2018.

Spreekt ons werk voor NN Running Team u aan?

Bij Capital Advertising zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe klanten. Mensen die doelen willen halen en onze inbreng waarderen. Bent u zo'n klant en bent u op zoek naar een goed bureau? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl