Passie voor Pulskens

Pulskens Worstenbrood is pure passie. Als liefhebbers van deze overheerlijke Brabantse traditie zijn we bij Capital Advertising best trots dat we deze producent mogen ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie. Bij Capital Advertising zijn we niet alleen gek op goede campagnes. Ook een worstenbroodje slaan we nooit af. Daarom genieten wij er dubbel van om voor Pulskens Worstenbrood te werken.

De verkoop van worstenbroodjes vertoont jaarlijks twee pieken: de één ligt vlak voor Kerst, de ander enkele dagen voor Carnaval. Aan Capital Advertising de schone taak om met een goede communicatieve invulling de worstenbroodjes van Pulskens het gehele jaar onder de aandacht te brengen. Een campagne op Facebook, die telkens wordt geladen door actuele berichten, bleek hierbij de sleutel tot succes.

Het worstenbroodje is een typisch broodje uit de provincie Noord-Brabant. Het is ongeveer vijftien centimeter lang en is gevuld met een worst van gehakt. In tegenstelling tot het saucijzenbroodje is het worstenbroodje niet van bladerdeeg, maar van zacht witbrooddeeg gemaakt. Het worstenbroodje is ontstaan als een manier om vlees langer houdbaar te maken door het in deeg te rollen en te bakken. Onder andere Omroep Brabant organiseert sinds 1997 jaarlijks een kampioenschap in het maken van het lekkerste Brabantse worstenbroodje. In maart 2016 werd het worstenbroodje door UNESCO opgenomen in de lijst van immaterieel erfgoed.

Bij Capital Advertising zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe projecten. En 'leuk' is bij ons geen synoniem voor groot budget. Het gaat om het plezier waarmee mensen werken. Om de passie die men heeft voor het vak. Die passie hebben wij namelijk ook. De wil om altijd te verbeteren en doelen te bereiken die haast onmogelijk lijken.

Ook op zoek naar een lokale aanpak die scoort?

Bij Capital Advertising zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe klanten. En 'leuk' is bij ons geen synoniem voor 'groot budget'. Het gaat om het plezier, waarmee mensen werken. Om de passie die men heeft voor het vak. Die passie hebben wij namelijk ook. De wil om altijd te verbeteren en doelen te bereiken, die haast onmogelijk lijken. Heeft u zo'n doel? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl