Recair

We leven in een tijd waarin het energievraagstuk aan aandacht wint. Overal ter wereld erkent men de kwetsbaarheid van fossiele energiebronnen en vreest men een verandering van het klimaat door een ongebreidelde CO2 uitstoot.

Recair, wereldwijd marktleider op het gebied van warmtewisselaars voor woonhuizen en kantoren, is van mening dat de behoefte aan energie feitelijk kleiner is dan over het algemeen wordt gesteld. De energie is immers vaak al in de gewenste hoeveelheid aanwezig. We laten deze echter verloren gaan door bijvoorbeeld ventilatie naar buiten. Zouden huizen, scholen en kantoorgebouwen geen of bijna geen energie meer verliezen door ventilatie, dan vermindert daarmee de behoefte aan energie zodanig dat men zich over de wereldvoorraden fossiele brandstoffen geen zorgen meer hoeft te maken. 

De warmtewisselaars van Recair zorgen ervoor dat de lucht in een woonhuis of kantoor in zijn geheel wordt ververst door 'frisse buitenlucht', waarbij er nauwelijks sprake is van energieverlies. Ruim 90% van de energie van de uitgaande luchtstroom wordt overgebracht op de binnenkomende lucht. Deze verse lucht wordt met de wisselaars van Recair bijna geheel op temperatuur gebracht, zonder dat de luchtstromen met elkaar in contact komen of worden vermengd.

Deze methodiek, die baanbrekend is en een volledig nieuw licht werpt op de energieproblematiek, vraag om een krachtige communicatie aanpak. Internationaal. Want de klimaatproblematiek stopt niet aan de grens. Daarom ontwikkelden we een website in 8 talen en maakten we satellietwebsites voor nog meer landen. Het principe van Recair vraagt namelijk om aandacht. Niet alleen van consumenten. Ook van politiek, producenten en maatschappelijke organisaties.

 

Ook toe aan een grensoverschrijdende aanpak?

Voor Recair verzorgden we DM campagnes en websites voor West Europese landen, maar ook voor de Verenigde Staten, China en Turkije. Wat dat betreft gaat niets ons te ver. Geldt dat ook voor u? Bij Capital Advertising zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe klanten. Mensen die doelen willen halen en onze inbreng waarderen. Bent u zo'n klant? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl