Op bezoek bij Miss Piggy

Voor het internationale horlogemerk Invicta hebben we onlangs de speciale Muppets lijn met Miss Piggy en Kermit de Kikker extra in de picture gezet. Voor de fotoshoot zocht Capital Advertising de characters met haar crew op in Miami.

Invicta heeft een samenwerking met Disney. Deze alliantie biedt onder andere de mogelijkheid om verschillende horlogelijnen met bekende Disney characters op de markt te brengen. Een van die lijnen is gebaseerd op The Muppets, met onder andere de iconische Miss Piggy en Kermit de Kikker.

Bij zo’n prestigieuze productie gaan we natuurlijk voor het maximale resultaat. Daarom beschikten we ter plaatse over faciliteiten voor beeldbewerking en een camerateam voor videocontent. Namens Disney waren zeven mensen aanwezig voor de kleding en styling van Kermit en Miss Piggy. De juiste uitstraling van deze beroemdheden moet uiteraard streng bewaakt worden. Het resultaat mag er zijn. Schitterende beelden voor een markante horlogelijn.

Overigens werd rond de tijd van ons verblijf in Miami ook het online shopping televisiekanaal Evine met succes ingezet voor de nieuwe Invicta Muppets collectie. Evine is een digitale retailer, die slim gebruik maakt van de combinatie televisie en online. De zender bereikt via de kabel 87 miljoen huishoudens in de VS.

Capital Advertising werkt al vele jaren samen met de Invicta Watch Group. Wij verzorgen vanuit Den Bosch de wereldwijde marketingcommunicatie voor de horlogemerken Invicta, Glycine, TechnoMarine en S.Coifman. Hieronder vallen niet alleen campagnes, maar ook online activaties, het beheer en de invulling van de social media kanalen en het verzorgen van brochures, documentatie en de invulling van beurzen en evenementen.

Spreekt ons werk voor Invicta Watch Group u aan?

Bij Capital Advertising zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe klanten. Mensen die doelen willen halen en onze inbreng waarderen. Bent u zo'n klant en bent u op zoek naar een goed bureau? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl