SEO en SEA

Een website of webshop met een sterke boodschap is van onschatbare waarde voor een bedrijf. Het aanbieden van uw producten en/of diensten online kan tegenwoordig niet meer worden weggelaten in uw marketingstrategie. Het enkel hebben van een website of webshop is echter vaak niet genoeg. Er moeten ook potentiële klanten naar uw online winkel getrokken worden. Zonder bezoekers geen klanten en zonder klanten geen omzet. Maar hoe zorgt u voor (meer) bezoekers op uw website of webshop?

Dé manier om meer bezoekers naar uw website of webshop te trekken is door middel van zoekmachinemarketing, ofwel SEO en SEA. Zoekmachines hebben vanzelfsprekend een grote rol in de zichtbaarheid van websites en webshops. Door middel van SEO en SEA kunt u uw online zichtbaarheid en prestaties in de zoekmachines, zoals Google, verhogen. Op deze manier bereikt u de mensen die naar uw product of dienst op zoek zijn en krijgt u meer websitebezoekers.

SEO

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is een enorm belangrijk onderdeel van uw online zichtbaarheid en online prestaties. SEO is namelijk dé sleutel naar betere rankings binnen de zoekmachines. De rankings binnen de zoekmachines worden door enorm veel verschillende factoren bepaald. Door optimaal in te spelen op deze verschillende factoren zult u uw rankings positief beïnvloeden en goede posities behalen met voor u belangrijke producten of diensten. Voorbeelden van de verschillende factoren zijn:

  • Snelle laadtijd
  • Sterke linkbuilding
  • Volledige productinformatie
  • Relevante nieuwsartikelen en blogs
  • Productafbeeldingen en -video’s


Capital Advertising bouwt websites en webshops altijd volgens de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van SEO. Op deze manier worden belangrijke SEO-indicators zoals een snelle laadtijd en goede sitestructuur gewaarborgd. Vanaf hier gaan onze online experts aan de slag met de front-end SEO, zoals het schrijven van geoptimaliseerde teksten, het plaatsen van geschikte afbeeldingen en het doorvoeren van linkbuilding.

SEA

SEA, of Search Engine Advertising, is gericht op adverteren binnen de zoekmachines. Dit is de betaalde tegenhanger van SEO. Met SEA betaalt u een bedrag aan de zoekmachine, bijvoorbeeld Google, om zichtbaar te zijn bij bepaalde zoekopdrachten, producten of doelgroepen.

SEA biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren. Deze verschillende mogelijkheden bieden u de mogelijkheid om zowel via tekst, afbeeldingen of video uw boodschap of producten te tonen aan een relevante doelgroep. De verschillende mogelijkheden van SEA zijn:

  • Tekstadvertenties
  • Video advertenties
  • Display advertenties
  • Shopping advertenties


Natuurlijk heeft Capital Advertising de juiste expertise in huis op het gebied van online én design om voor u een succesvolle SEA-campagne te ontwerpen, op te zetten en te optimaliseren. Hiermee benaderen wij uw doelgroep op het juiste moment, de juiste plaats en met de juiste boodschap, zodat uw website of webshop een succes wordt.

Wilt u direct starten met een SEA-campagne of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met de online experts van Capital Advertising!

Meer rendement uit uw online campagnes?

De online specialisten van Capital Advertising zijn bedreven en gedreven in online marketing. Prikkelen is nodig om op te vallen. En een opvallende boodschap vergroot de kans op online succes. We zetten in op vindbaarheid, niet alleen via SEO en SEA, maar op iedere denkbare manier. Al onze online activiteiten worden gedreven door conversie. Resultaatgericht met de doelstelling van de klant in het oog. Met als ultieme doel een zo hoog mogelijke Return On Investment. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl