Social media

Meetbare actie, reactie en interactie met social media
Bedrijven zijn steeds vaker actief op Twitter, Facebook, YouTube en LinkedIn. Social Media zijn onmisbaar om merken te bouwen en te onderhouden. Of om acties en events te organiseren. Voor Capital Advertising staat of valt een succesvolle inzet van social media met een integrale, strategische aanpak. Dus in combinatie met andere middelen. Een goed onderbouwd idee is de basis. Daarna zorgen we met een opvallende campagne voor actie, reactie en vooral interactie.

Statistieken als stuwende kracht
Criticasters twijfelen aan de meetbaarheid van Social Media. Wij niet. Campagnes via Twitter, Facebook en YouTube zijn prima te meten. Denk aan aantal volgers, vrienden en fans. Kijk eens naar de interactie met uw doelgroep via retweets of likes. En wat dacht u van de statistieken die u eenvoudig kunt raadplegen. Zo hebt u snel inzicht in uw bereik of het aantal vertoningen van berichten. Mag Capital Advertising uw social mediacampagne opzetten en onderhouden? Dan houden we effecten nauwlettend in de gaten. Elke maand ontvangt u een overzicht met resultaten.

Spraakmakende campagnes
Als modern reclamebureau zijn we overtuigd van de meerwaarde van Social Media voor uw merk, campagne of event. U ook? Neem dan campagnes op Facebook, Twitter, YouTube en LinkedIn op in uw communicatiemix. En treedt in de voetsporen van klanten die Capital Advertising inschakelden voor spraakmakende campagnes met een ongekende spin-off: juwelier Anny van Buul, MeiAsia en Invicta.

Afspraak maken?

Zelf de kracht van Social Media ervaren voor uw merk of event? Stuur een DM of bericht. Vul het contactformulier in. Of bel ons voor een afspraak als u online echt wilt scoren.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl