Jumbo-Visma schaatsen

Sinds medio 2017 is Capital Advertising als partner verbonden aan schaatsploeg Team Jumbo-Visma. We zijn verantwoordelijk voor het optimaliseren van de social media rondom de ploeg. Binnen enkele maanden is het engagement enorm toegenomen en de fanbase verdubbeld. De communicatiekracht van het team is hierdoor versterkt, waardoor een grotere groep liefhebbers de verrichtingen van de schaatsers kan volgen. Dit biedt de ploeg én de sponsoren nog meer exposure.
 
Capital Advertising heeft veel ervaring met het verzorgen van de social media voor sportploegen en individuele sporters. Naast het partnership met de schaatsploeg is het bureau verbonden aan de wielerploeg van Jumbo-Visma (waaronder Steven Kruijswijk, Primoz Roglic, Dylan Groenewegen en Robert Gesink), NN Running Team (waaronder Olympisch kampioen en wereldrecordhouder marathon Eliud Kipchoge) en (spelers van) PSV en Ajax.
 
Enkele weken voor aanvang van de Olympische Spelen in Pyeongchang hebben Team Jumbo-Visma en Capital Advertising de samenwerkingsovereenkomst verlengd. Met toppers als Sven Kramer, Kjeld Nuis, Jan Smeekens, Patrick Roest, Antoinette de Jong en Carlijn Achtereekte heeft de ploeg op diverse fronten favorieten in de gelederen voor eremetaal. En door de huidige samenwerking is het team ook op online vlak op Olympisch niveau. Lees meer op: www.teamjumbovisma.nl.

Spreekt ons werk voor Jumbo-Visma u aan?

Bij Capital Advertising zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe klanten. Mensen die doelen willen halen en onze inbreng waarderen. Bent u zo'n klant en bent u op zoek naar een goed bureau? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Den Bosch

‘s-Hertogenbosch
Het Zuiderkruis 23b
5215 MV ‘s-Hertogenbosch
073 613 30 30
info@capitaladvertising.nl

Amsterdam

Amsterdam
Barbara Strozzilaan 201
1083 HN Amsterdam
020 760 48 10
info@capitaladvertising.nl